Ворота в місті Хмельницький “Roll-Vorota”

Ціна від грн.990.00грн.1,700.00

Image iconДоставка в будь-який регіон України (крім тимчасово окупованих).

Image iconЗручна оплата товару. Ціна від виробника. Знижки.

Image iconВсі вироби виготовляються за вашими розмірами.

Image icon

Допомога та консультація при установці.

Image icon

Калькулятор розрахунку орієнтовної вартості продукту.

Image icon

Екструдований та пінозаповнений профіль. Ширина профілю 55 та 77 мм.

Image icon

Автоматичний або механічний спосіб керування.

Image icon

Різні кольори. Базові: коричневий, сірий, білий, біжовий. Можлива індивідуальна покраска в RAL колір.

Description

Купити ролетні ворота в місті Хмельницький – універсальне рішення для будь-якого отвору

Пошук бюджетної моделі воріт, оптимально поєднує в собі практичність і надійність. Це досить швидко підводить до висновку, що придбати ролети на гараж в місті Хмельницькому – чудова ідея. Стильні та лаконічні ролетні системи універсальні і нерідко виявляються єдино можливим рішенням для перекриття отвору.

Особливості ролетних систем

На сучасному ринку представлені кілька модифікацій ролетних воріт. Найбільшим попитом користуються недорогі алюмінієві вироби. З появою калькулятора розрахунку вартості оцінити майбутні витрати стало значно простіше: замість того, щоб шукати відповідну модель по всьому місту, придивлятися, зважувати, досить ввести потрібні параметри в калькулятор.

Калькулятор
Ширина мм
Висота мм
Вибрать профіль
Управління

Оскільки врахувати всі можливі особливості кожного отвору практично неможливо, результат служить орієнтиром, а фактична ціна буде розрахована індивідуально.

Що являє собою конструкція гаражних ролет в місті Хмельницький

Принцип дії та механізм всіх ролетних систем в загальних рисах однаковий. Основа виробу – гнучка складова стулка, закріплена з усіх чотирьох сторін отвору. Верхній край фіксується на приймальному валу, нижній – замикаючим пристроєм в положенні «закрито». Бічні краї утримуються напрямними шинами. Крім фіксації положення ролети, напрямні виконують ще одну функцію: забезпечують її рівномірне ковзання уздовж отвору. Ворота приводяться в дію підйомним механізмом з ручним або електричним приводом.

У положенні «відкрито» стулка майже повністю намотується на приймальний вал і ховається під захисним коробом.  Переміщення ролети відбувається тільки у вертикальній площині і вона придатна для перекриття отвору з сильно обмеженим простором для в’їзду та інших маневрів.

Особливості і модифікації профілю для гаражних ролет

Технічні характеристики, призначення і ціни на рулонні ворота в місті Хмельницький залежать перш за все від типу профілю з якого виготовлені ролети.  Профільні елементи або ламелі мають складний перетин з декількома вигинами.  Вигини призначені для з’єднання ламелей між собою за типом шарніра і для компактного змотування полотна при відкриванні воріт. Існує дві технології виробництва ролетних профілю:

  • Роликова прокатка;
  • Екструдія.

Профіль роликового плющення всередині заповнений пінополіуретаном. Піна зміцнює ламель і знижує її теплопровідність. Пінозаповнені ворота – найекономічніший варіант облаштування отвору.

Екструдований профіль всередині порожній, жорсткість конструкції досягається за рахунок посиленої стінки і внутрішніх перегородок.  Екструдовані ролети масивніше, дорожче, але і надійніше пенозаполненних.

Види управління захисні ролети в місті Хмельницький

Ролетні конструкції приводяться в дію ручним або автоматичним підйомним механізмом. Механіка з ручним приводом коштує недорого, але як основний механізм застосовується тільки на легких в’їзних системах роллетного типу. Масивні промислові ворота оснащують автоматикою, ручний привід виконує функції системи аварійного відкривання.

Які гаражні ворота купити в місті Хмельницький

Вибираючи захисні ролети насамперед треба орієнтуватися на бажаний ступень захисту об’єкта. Пінозаповнені ворота рекомендують для прорізів, що відкриваються у двір або в великому приміщенні.  Вони відмінно захищають від негоди і пилу, пом’якшують перепади температури, але не стануть серйозною перешкодою для зломщика.  Там, де в пріоритеті висока міцність воріт, ставлять захисні ролети з екструдованого профілю.

Бюджетні ворота з ручним приводом не потребують подачі електроенергії і цілком прийнятні для установки в приватному домоволодінні. Автоматичні ворота значно зручніші в експлуатації, тим більше їх можна оснастити пультом управління або інтегрувати в загальну систему «розумний будинок». В кінцевому підсумку при виборі типу приводу вирішальну роль часто грає планована інтенсивність експлуатації воріт. На отвір з високою прохідністю логічніше встановлювати ролети з автоматичним електроприводом.

Гаражні ролети під ключ – зручно і вигідно

Придбати або замовити ролети на гараж в місті Хмельницькому – давно не проблема. Найнадійніший спосіб отримати гарантовано якісний виріб – звернутися до виробника. Найбільш очевидна перевага співпраці з компанією виробником – вартість виробу, де закладається мінімальна торгова націнка. Місцевий виробник дорожить своєю репутацією і контролює якість виробів на всіх стадіях виробництва. Крім готових ролетних систем компанія пропонує пакетну послугу виготовлення ролет під ключ.

З кожним клієнтом укладається письмовий договір про співпрацю і початок виконання робіт. У договорі на надання послуг передбачається пункт про гарантійне і сервісне обслуговування виробу. Нескладні розрахунки підтверджують, що виготовити гаражні ролети в Хмельницькому під ключ в довгостроковій перспективі вигідніше в порівнянні з покупкою готових воріт.

Additional information

Профіль

55 мм автоматичне управління, 55 мм ручне управління, 77 мм автоматичне управління., 77 мм ручне управління

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ворота в місті Хмельницький “Roll-Vorota””

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *