Ворота в місті Рівне “Roll-Vorota”

Ціна від грн.990.00грн.1,700.00

Image iconДоставка в будь-який регіон України (крім тимчасово окупованих).

Image iconЗручна оплата товару. Ціна від виробника. Знижки.

Image iconВсі вироби виготовляються за вашими розмірами.

Image icon

Допомога та консультація при установці.

Image icon

Калькулятор розрахунку орієнтовної вартості продукту.

Image icon

Екструдований та пінозаповнений профіль. Ширина профілю 55 та 77 мм.

Image icon

Автоматичний або механічний спосіб керування.

Image icon

Різні кольори. Базові: коричневий, сірий, білий, біжовий. Можлива індивідуальна покраска в RAL колір.

Description

Купити ролетні ворота в Рівному з доставкою під ключ

У сучасній забудові основною вимогою до в’їзної системи часто стає її компактність. Список можливих рішень незмінно очолюють гаражні ролети – в Рівному їх по достоїнству оцінили багато автовласників.

Чим привабливі ролети для гаража

Ролетні конструкції – абсолютний лідер по компактності серед в’їзних систем. Гнучке полотно воріт монтується в проріз або в площині паралельно отвору і переміщається тільки по вертикалі.  Які відкриваються ворота намотуються на приймальний вал, утворюючи невеликий рулон.  Вал розташовується над притолокой або у верхній частині прорізу.  Монтаж ролетних системи можливий при будь-якої щільності забудови і будь-якого ступеня захаращеності всередині гаража – рулонні ворота практично не позначаються на величині корисного простору.

Дізнатися вартість захисних ролет за допомогою калькулятора в місто Рівне

Калькулятор
Ширина мм
Висота мм
Вибрать профіль
Управління

Ролети лідирують по важливому для покупців показником – доступності.  Переконатися, що ціни на рулонні ворота в Рівному цілком прийнятні, просто: достатньо підставити необхідні параметри воріт в калькулятор розрахунку. Варто враховувати, що отриманий результат – орієнтовний, і фактична ціна може трохи відрізнятися від розрахункової.  Крім власне розмірів отвору на неї впливають:

  • Модель приводу;
  • Бажана комплектація;
  • Колір (вироби нестандартних кольорів зазвичай коштують дорожче).

Ролетний профіль: види і особливості

Для виготовлення воріт в Рівному використовується профіль з алюмінієвих сплавів. Існує дві технології виробництва ролетного профілю:

  • технологія роликового плющення;
  • екструдований.

Тонкостінний профіль роликового плющення зміцнюється за рахунок наповнювача – пінополіуретану високої або дуже високої щільності.  Наповнювач має тепло зберігаючі властивості, тому пінозаповнений профіль іноді позиціонується як утеплений.

Екструдований профіль виробляється шляхом продавлювання розігрітих алюмінієвих зливків через матрицю.  Одночасно зі стінками формуються внутрішні перегородки.  Технологією не передбачено заповнення порожнини профілю, його міцність досягається за рахунок внутрішніх ребер і збільшеної товщини стінки.  Екструдований профіль стійкіше до механічних навантажень, але майже не утримує тепло і не здатний поглинати звукові хвилі.

Як управляються ролетними воротами в місті Рівне

Захисні ролети приводяться в дію механізмом з ручним або електричним приводом.  Механіка з ручним керуванням – прийнятне рішення для приватного будинку, де встановлюються невеликі, порівняно легкі ворота. Їх рідко відкривають більше 2 разів на день.

Автоматика коштує дорожче, але вона значно зручніше.  Участь людини в робочому циклі можна звести до мінімуму, якщо оснастити ворота пультом.  Більш того, блок управління адаптований для підключення системи «розумний дім».

Ворота великих розмірів або призначені для інтенсивної експлуатації зазвичай оснащують автоматикою. Автоматичні ворота мають систему аварійного відкривання на випадок раптового знеструмлення і передбачають можливість комплектації додатковими системами безпеки.

Як визначитися з вибором гаражних воріт в місті Рівне

Основне завдання воріт – зберегти територію, захистити її від непрошених гостей, навіть якщо вони дуже наполегливі. Відповідно, для отвору першої точки контролю доступу знадобиться більш надійна і потужна протекція, ніж для інших, розташованих за нею. Як в’їзні ворота, на гаражі, інші дверні прорізи, вітрини, що відкриваються на тротуар або проїжджу частину, рекомендуються екструдовані захисні ролети. Пінозаповнені аналоги більш уразливі і їх зазвичай ставлять там, де ймовірність замаху на злом нижче. Вибір на користь автоматичного або ручного управління диктується міркуваннями доцільності витрат і фінансовими можливостями.

Гаражні ролети під ключ – швидко, зручно, доступно

Набагато легше визначитися з вибором ролет і оптимальним варіантом комплектації, маючи можливість проконсультуватися з більш компетентними людьми.  Найкоротший шлях – звернутися безпосередньо до компанії, зайнятої виготовленням воріт в Рівному.  Тут покупцеві запропонують гарантовано якісну продукцію, найдоступніші ціни на рулонні ворота в Рівному, консультаційну підтримку на кожному з етапів вибору моделі і облаштування прорізів на об’єкті.  Фахівці запропонують найбільш підходящі варіанти вирішення і допоможуть вибрати найкращий з можливих.

Серед можливих варіантів співпраці на особливу увагу заслуговує послуга виготовлення воріт під ключ.  Ця форма взаємодії оптимально підходить для дуже зайнятих людей: Після замірів на об’єкті, узгодження деталей і оформлення замовлення участь замовника зводиться до приймання робіт.  Все інше, з установкою воріт включно, виконують фахівці компанії.  В пакетну послугу входить і подальше гарантійне та сервісне технічне обслуговування вироби.  незалежно від рішення купити готові гаражні ролети в Рівному або замовити виготовлення під ключ – виробник гарантує високу якість своєї продукції.

Additional information

Профіль

55 мм автоматичне управління, 55 мм ручне управління, 77 мм автоматичне управління., 77 мм ручне управління

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ворота в місті Рівне “Roll-Vorota””

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *