Ворота в місті Житомир “Roll-Vorota”

Ціна від грн.990.00грн.1,700.00

Image iconДоставка в будь-який регіон України (крім тимчасово окупованих).

Image iconЗручна оплата товару. Ціна від виробника. Знижки.

Image iconВсі вироби виготовляються за вашими розмірами.

Image icon

Допомога та консультація при установці.

Image icon

Калькулятор розрахунку орієнтовної вартості продукту.

Image icon

Екструдований та пінозаповнений профіль. Ширина профілю 55 та 77 мм.

Image icon

Автоматичний або механічний спосіб керування.

Image icon

Різні кольори. Базові: коричневий, сірий, білий, біжовий. Можлива індивідуальна покраска в RAL колір.

Description

Ролетні ворота в місті Житомир – сучасне рішення захисту гаража

Ролетні ворота в місті Житомир сірого кольору фото

Ролетні системи досить давно з’явилися в місті Житомир та інших населених пунктах області. Зручні, практичні і недорогі ролети стали гідною альтернативою класичним воріт. Вибираючи конструкцій різного типу, покупці часто шукають саме игодное рішення і – знаходять.

Наша компанія займається прямим виробництвом гаражних воріт ролетних типу під ключ. У нас ви можете замовити виріб будь-якого розміру, згідно з вашими побажаннями.

Калькулятор розрахунку вартості ролет для гаража в місто Житомир

Калькулятор
Ширина мм
Висота мм
Вибрать профіль
Управління

Примітка: у вартість не врахована послуга доставки та післяплати. Ціна може змінюватися в залежності від курсу долара.

Основний профіль ролетних систем

Гаражні ролети коричневого кольору в місті Житомир фото

Стулка роллетной системи складається з профільних елементів (ламелей) складного перетину, з’єднаних шарнірними з’єднаннями. Взаємодоповнюючі частини шарніра складають єдине ціле з ламелью, будучи сформовані в процесі обробки заготовки. Найбільшим попитом користуються алюмінієві ролетні системи, досить надійні і недорогі.

Існують два способи виробництва ролетного профілю:

  • метод роликового плющення;
  • метод екструзії.

Зовні однакові профілі відрізняються за ключовими показниками міцності і ціни на рулонні ворота в Житомирі насамперед залежать від характеристик матеріалу. Ці відмінності внесені в калькулятор розрахунку вартості ролет. Використовуючи калькулятор можна швидко орієнтуватися, в яку суму обійдеться покупка воріт потрібного розміру.

Профіль роликового плющення має наповнювач – пінополіуретан. У виробництві профілю для воріт використовується наповнювач високої і дуже високої щільності. Піна необхідна перш за все для зміцнення тонкостінних ламелей, тепло- і звукоізоляційні властивості готового пінозаповненого виробу – не більше, ніж додатковий бонус.

Екструдований профіль масивніше: його стінки в два-три рази ширше пінозаповненого аналога, всередині – сформовані ребра жорсткості. Теплоізоляційні властивості виробу не притаманні, але вони мають підвищену стійкість до спроб злому, випадковим ударам і поривів вітру.

Основні переваги ролетних воріт

Автоматичні ролети для гаража з пінозаповненого профілю в місті Житомир фото

Конструкція воріт компактна, тому гаражні ролети в Житомирі були оцінені позитивно дуже швидко. Для відкривання їм не потрібен запас вільного простору ні перед прорізом, ні по сторонам від нього. Захисні ролети – одні з небагатьох рішень для перекриття прорізів, де обмежена простір для маневру, і – єдине, при наявності мережі комунікацій під стелею гаража чи іншої споруди.

Втрат корисної площі при монтажі ролет не відбувається. Однак потрібно враховувати зміни просвіту отвору, які визначаються в залежності від особливостей самої моделі і обраного типу монтажу. При накладному монтажі ширина отвору не змінюється, втрати висоти мінімальні за рахунок установки короба над притолокой. Для вбудованого монтажу знадобиться запас висоти отвору близько 20 см, в залежності від габаритів короба.

Ролетні системи:

  • Укономічні;
  • Універсальні;
  • Довговічні;
  • Невибагливі до догляду;
  • Зручні в експлуатації.
  • Управління гаражними ролетами

У міру вдосконалення і здешевлення технологій виробництва, доступна автоматика все активніше витісняє механіку з ручним керуванням. Потужність електродвигуна підбирається під параметри стулки і швидкість відкривання воріт абсолютно не залежить від їх ваги. Всі маніпуляції зводяться до натискання й утримання кнопки стаціонарного вимикача або пульта управління. Дистанційне керування позбавляє від необхідності підходити до воріт впритул для кожної дії з ними.

Автоматичні ворота можуть бути додатково укомплектовані системами безпеки, об’єднані в групи управління з іншими ролетними системами або інтегровані в систему «розумний будинок». На випадок поломки електроприводу або його раптового знеструмлення встановлюється система аварійного відкривання.

При бажанні можна купити ролетні ворота в Житомирі, оснащені тільки ручним керуванням. Вони коштують недорого, але поступаються автоматичним в зручності експлуатації.

Як вибрати ролети згідно вашим вимогам

Гаражні ворота ролетного типу в Житомирі сірого кольору фото

Безпека перш за все, відповідно, основним критерієм вибору буде відповідність надійності моделі бажаної захищеності отвору. Гаражі та інші споруди, розташовані на території з існуючим контролем доступу, найчастіше досить захистити від негоди. Ризик несанкціонованого вторгнення тут порівняно невеликий і бюджетні пінозаповнены ворота – гідне рішення.

В’їзні ворота і інші отвори, що відкриваються на тротуар або проїжджу частину, піддаються більшому ризику. Це відноситься не тільки до замахів на злом, а й до ймовірності ДТП на прилеглій ділянці дороги. Для таких прорізів фахівці нашої компанії рекомендують вибирати ворота з екструдованого профілю. Те саме можна сказати і до комерційних об’єктів, потенційно привабливим для зловмисників.

На міцність конструкції впливає і типорозмір профілю. За інших рівних параметрах стулка з ламелей більшої ширини має велику міцність.

Вибираючи ролети на гараж в Житомирі, все більше покупців віддає перевагу автоматичним воротам. Ворота з ручним приводом можна вважати прийнятною альтернативою хіба що для оснащення єдиного невеликого отвору. Кілька ролет, розташованих послідовно по шляху щоденного проходження напрошуються на автоматичне управління з одного пульта, тим більше, що така можливість реалізована навіть в найбільш доступною автоматиці Mosel (Туреччина).

Виробник ролетних воріт: під ключ купити вигідно в місті Житомир

Рулонні ворота чорного кольору в місті Житомир фото

У пошуку якісних воріт всі шляхи в кінцевому підсумку ведуть до виробника. При безпосередній співпраці з виробником покупець отримує можливість вибору необхідної моделі з мінімальною торговою націнкою. Всі вироби, представлені в модельному ряду виготовлені за єдиним стандартом якості.

Досить популярно виготовлення воріт в місті Житомир під ключ. Пакетна послуга включає повний цикл виготовлення ролет під параметри конкретного отвору, доставку, встановлення та подальше обслуговування вироби, включно з сервісним. Фахівці компанії забезпечують консультаційну підтримку на всіх етапах співробітництва і допоможуть вибрати ролети, що забезпечують бажану ступінь захисту території.

Прямі поставки від виробника – це набагато більше, ніж найдоступніші ціни на рулонні ворота в Житомирі, а й тривалі партнерські відносини на майбутнє.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ворота в місті Житомир “Roll-Vorota””

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *